Macelaria Fagaras

Cine suntem?

Delimiter

În anul 2015, la poalele munților Făgăraș, în Curtea de Argeș, se puneau bazele unui proiect ambițios și anume acela de a încânta clienții cu produse din carne cât mai  naturale, preparate după rețete vechi din bunici numai cu condimente naturale și afumate cu lemn de fag.
Așa a apărut Macelaria Făgăraș, locul unde carnea de proveniență românească este atent meșteșugărită, presărată cu mult fainoșag și transformată în savuroase și sănătoase preparate.
Acum Macelaria Făgăraș este un brand regional, produsele sale regăsindu-se în restaurante și băcănii din Argeș, Vâlcea, Brașov, Dâmbovița, București și bineînțeles în magazinele proprii din Curtea de Argeș, Mioveni și Pitești.
Încercați cu încredere produsele Carmangeriei Făgăraș și nu ezitați să le comandați!

Image
Măcelăriile Făgăraș
Astăzi societatea deține trei puncte de desfacere a produselor, în Tigveni, Curtea de Argeș și Pitești – Trivale, urmând ca în viitorul apropiat să intrăm și pe piața din Vâlcea și București.
Tradiții ca la "mama acasă"
Produsele realizate în propria carmangerie respectă tradițiile românești, calitatea acestora contribuind la ascensiunea societății noastre.
Servicii de excepție
Respectarea procedurilor și a standardelor de calitate, igiena producției și a comercializării dau siguranță consumatorilor și au făcut un brand din produsele ”Făgăraș”.
Macelaria Fagaras

Ai încredere în afacerea noastră!

Delimiter

Produsele noastre sunt preparate din cea mai bună materie primă, provenită de la animale hrănite cu nutrețuri naturale și crescute în mod tradițional. Modul de preparare al specialităților noastre se bazează în special pe maturarea cărnii în baiț din condimente naturale, procedură care durează de la câteva zile până la o săptămână. Specialitățile sunt apoi afumate la celule tradiționale, cu lemn de esență tare.

Vă invităm să consumați cu încredere produsele noastre!
Poftă bună!

Macelaria Fagaras

Condiții de livrare

Delimiter

Pentru o comandă mai mare de 200 lei se asigură transportul gratuit pe raza municipiului Curtea de Argeș. La o comandă mai mare de 800 lei se asigură transportul gratuit pe raza municipiilor Curtea de Argeș, Pitești si comunelor limitrofe. Pentru o comandă mai mare de 2.000 lei (mese festive, evenimente etc.) se aplică inclusiv discounturi în funcție de valoare. Transportul se asigură cu mașina frigorifică autorizată sanitar veterinar. De asemenea, produsele sunt însoțite de certificate de conformitate și calitate.

Macelaria Fagaras

Productie Tigveni

Delimiter

TRADIȚII ROMÂNEȘTI

Banner image

PROFESIONALISM

Banner image

CALITATE

Banner image